ClickCease

Cum să alegi paltoanele de piele pentru femei?

Cum să alegi paltoanele de damă din piele?

Paltoanele de piele pentru femei sunt o investiție pe care fiecare o vede diferit. Pentru unii, prețul nu contează atâta timp cât primesc un produs de înaltă calitate care să le reziste multe ierni. Iar alții caută cel mai bun echilibru între stil, calitate și preț.

Adevărul este că puteți găsi pe piață o mare varietate de haine de blană cu blană – de la iepure, vulpe, castor, chinchilla, samur, astragan, nurcă și râs. La noi iarna nu este atât de frig și umed. Prin urmare, cel mai important lucru atunci când alegi hainele de blană de iarnă este calitatea pielii.

Calitatea paltoanelor de piele de damă este apreciată după moliciunea, rezistența și elasticitatea lor.

Vă vom împărtăși un test simplu cu care puteți verifica dacă haina de blană pe care ați ales-o este din piele de calitate. Trebuie să strângi blana în mână și apoi să o dai drumul. Când vă dați drumul, părul ar trebui să cadă înapoi. Pentru a reveni la forma sa originală fără a lăsa o urmă a atingerii tale. Aceasta înseamnă că pielea este elastică și haina făcută din ea vă va servi mulți ani.

De asemenea, este foarte important să acordați atenție modului în care este făcută haina în sine.

Deoarece paltoanele de blană sunt articole vestimentare scumpe, vă recomandăm să alegeți croiurile clasice care să nu se demodeze. Desigur, aceasta este alegerea ta personală. De asemenea, mulți designeri de top oferă modele foarte extravagante și clasice.

Știați că…?

Pentru a vă păstra haina de blană pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să aveți grijire deosebită paltoanelor de piele pentru femei. Pieile naturale NU sunt spălate, ci împrospătate cu curățarea chimică.

Dacă se usucă pielea în contact direct cu dispozitivele de încălzire. Agățați haina de blană pe un cuier cu umeri largi pentru a preveni deformarea acesteia. Și apoi lăsați-l să se usuce într-un loc uscat și aerisit timp de câteva ore.

În lunile calde, hainele de blană sunt iernate. Vă recomandăm să le puneți într-o pungă din pânză de brânză cu o pungă de lavandă, nucșoară sau împotriva moliei.

Aceasta va încheia acest articol. Sperăm că v-am ajutat să vă alegeți corect noua haină de blană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
 
 

2 × 4 =


Warning: include(/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart