ClickCease

Dreptul de întoarcere

Retur și schimb

Vă mulțumim că sunteți clientul nostru. Suntem bucuroși să schimbăm sau să luăm înapoi un produs pe care l-ați achiziționat în termen de 14 zile lucrătoare, dacă doriți. Scopul nostru principal este satisfacția completă a clienților. Dacă găsiți vreo discrepanță în expedierea primită de noi și doriți să o returnați sau să o schimbați, vă rugăm să ne anunțați trimițându-ne un e-mail la sales@natalileather.ro , scriindu-ne prin formularul nostru de contact direct pe site sau sunând la tel. 087 870 0667.

Înlocuire

Livrarea este suportata de client.

Cum să schimbați un produs pe care l-ați achiziționat:

  • Completați formularul de retur și schimb (link de descărcare) și atașați-l la transport.
  • Trebuie să duceți transportul la cel mai apropiat birou Speedy. Și trimiteți-l la adresa: orașul Varna, Strada Sheynovo nr. 24 Speedy-DRAGOMAN
  • Odată ce primim articolul, vom expedia noul produs la adresa pe care ați furnizat-o în avans.

Vă rugăm să împachetați expedierea cât mai sigur posibil pentru a preveni contaminarea sau deteriorarea în timpul transportului.

Întoarcere

Livrarea este suportata de client.

Cum să returnați un produs achiziționat de dvs.:

  • Completați formularul de retur și schimb (link de descărcare) și atașați-l la transport.
  • Trebuie să duceți transportul la cel mai apropiat birou Speedy. Și trimiteți-l la adresa: orașul Varna, Strada Sheynovo nr. 24 Speedy-DRAGOMAN
  • După ce primim articolul, suma dvs. va fi rambursată prin transfer bancar, scăzând comisionul bancar pentru transfer.

Vă rugăm să împachetați expedierea cât mai sigur posibil pentru a preveni contaminarea sau deteriorarea în timpul transportului.

Fiecare utilizator are dreptul de a returna bunurile achizitionate de acesta in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii.In acest scop, produsul trebuie sa fie in ambalajul original, fara urme de utilizare sau de incalcarea aspectului comercial al produsului in conformitate cu cu prevederile art.55(alin.1) din Codul muncii. In caz de nerespectare, produsul este returnat cumparatorului, care suporta toate cheltuielile de transport. Costurile de transport pentru schimb sau retur sunt în sarcina cumpărătorului, cu excepția cazului în care se constată că articolul este defect.

Pentru ambele proceduri, vă vom întreba câteva lucruri:

  • Schimbul sau reclamația trebuie făcută în termen de 14 zile de la data primirii expedierii.
  • Produsele supuse returnării sau schimbului nu trebuie să fi suferit nicio prelucrare, și anume: spălarea, călcarea, tăierea și alte acțiuni care le încalcă integritatea, precum și îndepărtarea etichetelor, nu trebuie să existe urme de uzură, precum miros de parfum, praf de spălat, fum de tutun și altele.
  • Produsul trebuie returnat la adresa de mai sus cu dovada achiziției (chitanță sau chitanță) și un formular de retur sau de schimb completat (link de descărcare).
  • Formularul trebuie tipărit, completat și atașat expedierii.

Toate transporturile sunt deschise înainte de efectuarea rambursărilor. De îndată ce ne asigurăm că transportul îndeplinește condițiile specificate, suma vă va fi rambursată. Din păcate, dacă nu sunt îndeplinite condițiile descrise, cererea de revendicare nu va fi acceptată.

Articolele care sunt realizate special pentru client – realizarea unui articol conform cererii clientului, în afara dimensiunilor și modelelor standard, nu fac obiectul returnării!

NU ACCEPTĂM LIVRĂRILE TRIMISE PRIN SERVICII DE CURIERIT STANDARD ÎN CONTUL NOSTRU.

Formular de returnare și schimb – DESCARCĂ AICI.</u >
Adresa pentru returnare si schimb – orasul Varna, strada Sheynovo nr. 24 Speedy-DRAGOMAN


Warning: include(/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart