ClickCease

Plata și livrare

Metoda de plată

Toate plățile pentru bunurile comandate prin intermediul site-ului se fac în leva bulgară. Utilizatorul poate plăti prețul articolului selectat folosind una dintre opțiunile enumerate în magazinul nostru online. În magazinul online, plata este posibilă folosind următoarele metode:

PLATĂ OBLIGATORIE
Suma datorată pentru achiziție o plătiți în numerar sau cu card bancar către curier la livrare la adresa sau la sediul firmei de curierat. Desigur, după o revizuire și un test al articolului ales.

TERMINAL POS

Plătiți cu cardul dvs. de debit sau de credit.

PayPa

-Plată cu Master Card și card de debit Visa

LIVRAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU COMENZI CU O VALOARE TOTALĂ Peste 200 BGN.

Livrare

Спийди лого
Еконт лого
  • Livrarea durează 1 până la 3 zile lucrătoare când articolele sunt în stoc. Unele paltoane și produse de tip boutique pot necesita un timp de livrare mai lung, în funcție de fabricarea lor (până la 10 zile lucrătoare). Comenzile plasate înainte de ora 17:00 sunt procesate și expediate în aceeași zi lucrătoare. Comenzile plasate în weekend sau sărbători sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.
  • Colaborăm cu companiile de curierat Speedy și Econt.
  • Transporturile sunt livrate la cererea dvs. la o adresă personală sau la biroul companiei de curierat.
  • Livram cu opțiune de previzualizare și testare.
  • Livrăm în orice punct din Bulgaria și nu numai.

Warning: include(/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart