ClickCease

Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate este parte integrantă a articolului 1 Politica de confidențialitate din Condițiile generale de utilizare a magazinului online Natalileather.

1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1.1. Date personale:Datele pe care le completați în timpul procesului de comandă sunt folosite exclusiv pentru a vă livra corect comanda și pentru a vă informa în timp util cu privire la orice modificare a stării acesteia. Aceste date nu sunt utilizate într-un mod care să încalce legislația actuală a Republicii Bulgaria. Datele dumneavoastră pot fi furnizate unor terți în sensul punctului 3 din Condițiile de plată pentru a recupera o plată refuzată/returnată pentru o comandă livrată.

1.2. Corespondență: Natalileather își rezervă dreptul de a păstra orice corespondență cu dvs. pentru o perioadă nelimitată de timp și de a o folosi după cum consideră potrivit pentru a-și proteja interesele.

1.3. Detalii de plată:Detaliile cardului dvs. de credit/debit pe care le introduceți în procesul de comandă nu sunt procesate sau stocate pe serverele noastre. Securitatea lor este garantată de banca noastră parteneră și respectă standardele PCI actuale.

1.4. Securitate: Securitatea informațiilor pe care le introduceți în paginile Natalileather este garantată de un certificat SSL, cu criptare pe 128 de biți. Datele de plată pe care le introduceți pe site-ul nostru sunt transmise băncii noastre partenere unde sunt procesate fără a fi procesate sau stocate pe serverul nostru. Natalileather respectă cu strictețe standardele PCI.

1.5. Cookie-uri: Site-ul folosește cookie-uri pentru a funcționa corect. Acestea stochează informații despre preferințele dvs. de limbă, moneda aleasă etc. Aceste informații sunt criptate și nu pot fi citite de nimeni, inclusiv de noi. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate.

2. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Natalileather nu dorește să primească informații confidențiale sau proprietare de la dvs. prin intermediul acestui site.

Toate materialele, informațiile și alte comunicări difuzate sau trimise de pe acest Site vor fi considerate neconfidențiale și neproprietate.

Manipularea informațiilor personale pe care le puteți trimite opțional către Natalileather pentru a obține produse sau servicii oferite de acest site se află sub protecția Legii privind protecția datelor cu caracter personal.

Nu puteți posta sau transmite de pe sau către acest site web informații ilegale, ofensatoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau alte informații care încalcă legile aplicabile.

Natalileather utilizează informațiile personale pentru a identifica mai bine nevoile și interesele dvs. și pentru a vă oferi servicii de mai bună calitate.

În anumite cazuri, folosim informațiile pe care le trimiteți pentru a vă ajuta să plasați o comandă sau să finalizați o tranzacție, pentru a menține contactul cu dvs., pentru a vă informa despre produsele, serviciile și ofertele noastre, pentru a personaliza ofertele promoționale.

Nu vindem, închiriem, închiriem sau în niciun alt mod informațiile personale pe care le transmiteți terților.

Legăturile disponibile de pe acest site către site-uri web deținute de terți sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Dacă utilizați aceste linkuri, veți părăsi acest site. Natalileather nu controlează aceste site-uri și nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciunul dintre ele sau conținutul lor. Astfel, Natalileather nu aprobă sau recomandă în niciun caz aceste site-uri terțe și nici informațiile publicate pe acestea. Când vizitați oricare dintre aceste site-uri, faceți acest lucru pe propriul risc și responsabilitate.


Warning: include(/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart