ClickCease

Despre noi

Bine ați venit la magazinul de piele Natali

Noi, la Magazinul de piele Natali și magazinul EGO BOUTIQUE prețuim fiecare dintre clienții noștri. Lucrăm cu multă dragoste pentru tine, deja 25 de ani. De aceea încercăm să vă oferim cea mai bună calitate și stil la prețuri competitive.

Tinând pasul cu tendințele modei și inspirați de frumusețea naturală și diversitatea din lumea animalelor, dezvoltăm linii de modă speciale de îmbrăcăminte exterioară din piele naturală. Printre acestea, veți găsi cu ușurință preferatul dvs. personal unic.

Jachetele noastre PIELE, paltoanele, vestele și paltoanele CHINCHILLA și VULPE prezintă viziunea și măiestrie. Sunt confectionate din PIELE de cea mai buna calitate de pe piata. Și astfel vă garantează durata lungă de viață și durabilitate.

Fiecare dintre jachetele, paltoanele și blănurile noastre de piele au propriul aspect și frumusețe individuală.

Jachetele noastre de piele vă pot oferi un confort de neegalat în lunile reci. Modelele sunt făcute să îmbrățișeze corpul și să se simtă ca a doua ta piele. Îți vor oferi căldură și ușurință în mișcare. Și nu în ultimul rând, jachetele noastre de piele vă vor oferi un sentiment de lux și stil de neegalat.

Purtă-le o dată, nu vei mai dori niciodată o altă jachetă.
Consultați noua noastră colecție ACUM. În el veți găsi o mare varietate de jachete de piele pentru femei, bărbați și copii, paltoane din piele de miel, paltoane de vulpe și chinchilla.

Va asteptam si in magazinele noastre:

Consultați ofertele noastre promoționale

PANA LA -50% reducere


Warning: include(/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/added-to-cart-popup-woocommerce//templates/xoo-cp-popup-template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/vpsu46y6/natalileather.ro/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart